вторник, 23 февруари 2016 г.

Дженифър Уинджет и Дийпика Сингх напускат "Любима индийска звезда 2016", ясни са петимата големи финалисти!

Вторник е, 23 февруари, днес приключва полуфиналът и започва ГОЛЕМИЯТ ФИНАЛ в първия сезон на онлайн-състезанието "Любима индийска звезда" за 2016 г., организирано от най-добрия блог за сериали и теленовели у нас СЕРИАЛИ в България и провело се през изминалите близо два месеца!
През изминалите седем седмици се случиха изключително интересни събития - проведоха се номинационни кръгове на различни тематики - по двойки, по групи и самостоятелно, а след тях - и елиминационни кръгове, след които отпадаше по един участник от състезанието. Така стигнахме до миналия петък, 19 февруари, когато започна полуфиналният кръг в проекта и който приключва днес!

И така, време е да научим кои двама от оцелелите до момента седем състезатели напускат "Любима индийска звезда 2016" на милиметри от големия финал! Това са двете млади и красиви актриси Дженифър Уинджет от "Сияйна луна" (Saraswatichandra) и Дийпика Сингх от "Светлината на моя живот" (Diya Aur Baati Hum), за които през изминалите четири дни, от петък (19 февруари) до днес, вторник (23 февруари), гласуваха най-малко анонимни потребители. Любопитно е, че и двете чаровници са събрали равен вот от по 12.20% от Вашите гласове. Досега Дженифър е попадала само един път на елиминации, а Дийпика - два пъти, като и след двата е била спасявана с най-голяма подкрепа от Ваша страна!

Ясни са петимата големи финалисти в "Любима индийска звезда 2016"! Освен Сара Кхан от "Цветовете на любовта", която бе спасена след седмите елиминации и така попадна първа на големия финал, за победата в онлайн-състезанието ще се борят още Авика Гор от "Малката булка" и "Ритъмът на мечтите", Анас Рашид от "Светлината на моя живот", Пратюша Банерджи от "Малката булка" и Тина Дута от "Моята карма". За да бъде по-голямо напрежението, няма да издадем как гласувахте за тях на полуфиналния кръг! 

ОБЯВЯВАМЕ НАЧАЛОТО НА ГОЛЕМИЯ ФИНАЛ В "ЛЮБИМА ИНДИЙСКА ЗВЕЗДА 2016"! ВЕЧЕ МОЖЕТЕ ДА ПОДКРЕПИТЕ ТОЗИ СРЕД ПЕТИМАТА ФИНАЛИСТИ - АВИКА ГОР, АНАС РАШИД, ПРАТЮША БАНЕРДЖИ, САРА КХАН И ТИНА ДУТА, КОЙТО СПОРЕД ВАС ТРЯБВА ДА СПЕЧЕЛИ В СЪБОТА, 27 ФЕВРУАРИ! ПРЕДИ ТОВА ОБАЧЕ, НА 26 ФЕВРУАРИ (ПЕТЪК), ГЛАСУВАНЕТО ЩЕ БЪДЕ ВРЕМЕННО ЗАТВОРЕНО В 18.30 ЧАСА, ЗА ДА СЪОБЩИМ В 19.00 ИМЕТО НА УЧАСТНИКА, КЛАСИРАЩ СЕ НА ПЕТО МЯСТО; В 19.30 ТОЗИ НА ЧЕТВЪРТО; И В 20.00 ТОЗИ НА ТРЕТО МЯСТО. ОТ ТОГАВА ДО СЪБОТА В 19.30 ЧАСА ОСТАНАЛИТЕ ДВАМА СЪСТЕЗАТЕЛИ ЩЕ СЕ БОРЯТ ЗА ПОСЛЕДНО ЗА ПОБЕДАТА, КАТО В 20.00 ЧАСА ЩЕ СЪОБЩИМ ИМЕТО НА ГОЛЕМИЯ ПОБЕДИТЕЛ! ГЛАСУВАЙТЕ - ВОТЪТ Е НАПЪЛНО БЕЗПЛАТЕН, АНОНИМЕН И ПОЛОЖИТЕЛЕН!!!

Няма коментари:

Публикуване на коментар