петък, 19 февруари 2016 г.

Сидхарт Шукла е седмият елиминиран участник, започва полуфиналът в "Любима индийска звезда 2016"

Петък е, 19 февруари, днес приключват седмите елиминации в онлайн-състезанието на най-добрия и най-харесван блог за сериали и теленовели у нас СЕРИАЛИ в България "Любима индийска звезда 2016", започнало преди месец и половина!
След изключително оспорвани седми номинации, провели се от миналия петък до вторник, през изминалите три дни имахте възможността да гласувате за този сред четиримата номинирани за изгонване участници, които събраха най-малко гласове! Кой участник получи най-малко потребителска подкрепа и се превръща в седмия отпаднал състезател във формата, на крачка от полуфинала, а кой - най-голяма, превръщайки се в първия финалист, разбирате сега!

И така, през изминалите три дни, от вторник (16 февруари), до днес, петък (19 февруари), по време на седмите елиминации в "Любима индийска звезда 2016", най-малко гласове получи индийския актьор Сидхарт Шукла! За любимеца на милиони зрителки по света, изиграл ролята на Шив в тоталния хит "Малката булка" (Balika Vadhu), гласуваха едва 11.11% от всички анонимни потребители, подкрепили своите фаворити! Това означава, че Сидхарт е седмият елиминиран участник в "Любима индийска звезда 2016" и отпада от онлайн-състезанието завинаги! За Шукла тези елиминации бяха втори, а очевидно и фатални, тъй като той не успя да оцелее след тях. Важно е да напомним обаче, че след първите си елиминации пък бе спасен с най-голяма подкрепа!

Идва ред на още една изключително интересна новина от деня - време е да разберем кой от останалите трима продължаващи напред участници, които бяха номинирани за изгонване, събра най-много гласове! Този път той ще получи и друга специална привилегия, а именно първото сигурно място на големия финал на "Любима индийска звезда 2016"! И така, това е индийската актриса Сара Кхан, станала изключително популярен след участието си в най-харесвания индийски сериал у нас "Цветовете на любовта" (Sapna Babul Ka... Bidaai), за която гласуваха цели 44.44% от всички анонимни потребители, включили се в онлайн-гласуването към последните седми елиминации! Това автоматично превръща Сара в първия сигурен финалист в онлайн-състезанието ни, което означава, че тя няма да се бори за оцеляването си на полуфинала, започващ днес! На второ място остава втората продължаваща напред участничка - Пратюша Банерджи от "Малката булка" с подкрепа от 25%, а на трето - Авика Гор от "Малката булка" и "Ритъмът на мечтите" с 19.44%! Тези две актриси продължават напред, но битката за тях предстои и на полуфинала! 

ОБЯВЯВАМЕ НАЧАЛОТО НА ПОЛУФИНАЛНИЯ КРЪГ В "ЛЮБИМА ИНДИЙСКА ЗВЕЗДА 2016"! ОСТАНАХА СЕДЕМ ОТ ЧЕТИРИНАДЕСЕТТЕ УЧАСТНИЦИ, ШЕСТ АКТРИСИ И САМО ЕДИН АКТЬОР, И ТОВА СА АВИКА ГОР, АНАС РАШИД, ДЖЕНИФЪР УИНДЖЕТ, ДИЙПИКА СИНГХ, ПРАТЮША БАНЕРДЖИ, САРА КХАН И ТИНА ДУТА! ВЕЧЕ МОЖЕТЕ ДА ПОДКРЕПИТЕ ТОЗИ СРЕД ТЯХ (НЕ БРОЕЙКИ ПЪРВАТА ФИНАЛИСТКА САРА КХАН), КОЙТО СПОРЕД ВАС ТРЯБВА ДА ОТИДЕ НА ФИНАЛА, ЗАПОЧВАЩ ВЪВ ВТОРНИК, 23 ФЕВРУАРИ! ВАЖНО Е ДА УТОЧНИМ, ЧЕ ТОГАВА ЩЕ ОТПАДНАТ НЕ ЕДИН, А ЦЕЛИ ДВАМА ПОЛУФИНАЛИСТИ, КОЕТО ПРАВИ БИТКАТА ЗА ОСТАНАЛИТЕ ЧЕТИРИ МЕСТА НА ГОЛЕМИЯ ФИНАЛ ОЩЕ ПО-ОСПОРВАНА! ГЛАСУВАЙТЕ - ВОТЪТ Е НАПЪЛНО БЕЗПЛАТЕН, АНОНИМЕН И ПОЛОЖИТЕЛЕН!!!

Няма коментари:

Публикуване на коментар