петък, 26 февруари 2016 г.

Анас Рашид се класира на пето място в "Любима индийска звезда 2016"!

Петък е, 26 февруари, ден преди големия финал на първия сезон на изключително успешното онлайн-състезание "Любима индийска звезда" за 2016 г., организирано от най-добрия блог за сериали и теленовели у нас СЕРИАЛИ в България!
Както знаете, от три дни Вие - интернет-потребителите и фенове на индийските сериали, гласувате във финалния кръг на формата, в който за голямата победа се борят оцелелите до момента петима големи финалисти - Авика Гор, Анас Рашид, Пратюша Банерджи, Сара Кхан и Тина Дута! Време е да научим кой от тях се класира на почетното 5 място!

И така, на пето място в "Любима латино звезда 2015: те се завръщат...", след изключително интересно и неочаквано гласуване, се класира младият актьор Анас Рашид! За любимеца на милиони зрителки по света, позната у нас чрез изключително успешната си роля в хитовия сериал "Светлината на моя живот" (Diya Aur Baati Hum), гласуваха 15.38% от всички анонимни потребители, подкрепили своите фаворити. От негово име благодарим на всички негови фенове, подкрепили го през изминалите два месеца в онлайн-състезанието ни! 

ОСТАНАХА САМО ЧЕТИРИМА - АВИКА ГОР, ПРАТЮША БАНЕРДЖИ, САРА КХАН И ТИНА ДУТА! САМО СЛЕД ПОЛОВИН ЧАС, ТОЧНО В 19.30 ЧАСА, ЩЕ БЪДЕ СЪОБЩЕНО ИМЕТО НА ТОЗИ ОТ ТЯХ, КОЙТО ВИЕ СТЕ ПОСТАВИЛИ НА ПОЧЕТНОТО ЧЕТВЪРТО МЯСТО В "ЛЮБИМА ИНДИЙСКА ЗВЕЗДА 2016"! В 20.00 ЧАСА ПЪК ЩЕ ОБЯВИМ ИМЕТО НА ЗВЕЗДАТА, ГРАБВАЩА БРОНЗА И КЛАСИРАЩА СЕ НА ТРЕТО МЯСТО, СЛЕД КОЕТО ОНЛАЙН-ГЛАСУВАНЕТО ОТНОВО ЩЕ БЪДЕ ОТКРИТО, КАТО НА НЕГО ОСТАНАЛИТЕ ДВАМА ФИНАЛИСТИ, СЪБРАЛИ НАЙ-МНОГО ОТ ВАШИТЕ ГЛАСОВЕ, ЩЕ СЕ БОРЯТ ЗА ПОСЛЕДНО ДО УТРЕ, СЪБОТА, 27 ФЕВРУАРИ, ВЕЧЕРТА ЗА ПОБЕДАТА!!!

Няма коментари:

Публикуване на коментар