вторник, 16 февруари 2016 г.

Авика Гор, Пратюша Банерджи, Сара Кхан и Сидхарт Шукла са седмите номинирани за изгонване участници

Вторник е, 16 февруари, днес приключват последните седми номинации и започват последните седми елиминации в започналото преди месец и половина онлайн-състезание на най-добрия и най-харесван блог за сериали и теленовели у нас СЕРИАЛИ в България "Любима индийска звезда 2016"!
Миналия петък, 12 февруари, се сбогувахме с шестия елиминиран участник Сюрека Сикри от "Малката булка" (Balika Vadhu), която след шестите елиминации не успя да се пребори с конкуренцията и завинаги отпадна от проекта. Точно тогава обявихме началото и на последните седми номинации, които бяха обикновени, като останалите 7 участници (не броейки спасения Анас Рашид) се бореха самостоятелно за Вашата подкрепа. Кои четирима от тях събраха най-малко гласове на приключващите днес номинации и кои са последните седми номинирани за изгонване участници, разбирате сега!

И така, най-малко гласове през изминалите четири дни, от петък (12 февруари) до днес, вторник (16 февруари), по време на шестите номинации в "Любима индийска звезда 2016", събра актрисата Пратюша Банерджи, известна у нас чрез ролята си на "втората" Ананди от хита "Малката булка" (Balika Vadhu)! За нея гласуваха едва 3.70% от всички анонимни потребители, подкрепили своите фаворити! С едва 7.41% потребителска подкрепа, която не бе достатъчна за продължаването им директно напред, на елиминации попадат останалите трима номинирани за изгонване участници тази седмица - Авика Гор от "Малката булка" и "Ритъмът на мечтите", Сара Кхан от "Цветовете на любовта" и Сидхарт Шукла от "Малката булка"! За Пратюша тези елиминации са трети, за Сара и Сидхарт - втори, а за Авика - първи! 

Любопитно е, че най-много гласове през изминалите четири дни, по време на шестите номинации в "Любима индийска звезда 2016", събра актрисата - Дийпика Сингх от "Светлината на моя живот", за която своя вот дадоха цели 48.15% от всички анонимни потребители, подкрепили своите фаворити през изминалите четири дни. Второто място е за младата Тина Дута от "Моята карма" с 14.81%, а на косъм от попадане на елиминации, на трето място, е Дженифър Уинджет от "Сияйна луна" с 11.11% потребителска подкрепа! Важно е да уточним, че именно тези три актриси, заедно със спасения тази седмица Анас Рашид от "Светлината на моя живот", са първите сигурни полуфиналисти в "Любима индийска звезда 2016"!

ОБЯВЯВАМЕ НАЧАЛОТО НА ПОСЛЕДНИТЕ СЕДМИ ЕЛИМИНАЦИИ В "ЛЮБИМА ИНДИЙСКА ЗВЕЗДА 2016"! ВЕЧЕ МОЖЕТЕ ДА ПОДКРЕПИТЕ ТОЗИ СРЕД ЧЕТИРИМАТА НОМИНИРАНИ ЗА ИЗГОНВАНЕ УЧАСТНИЦИ - АВИКА ГОР, ПРАТЮША БАНЕРДЖИ, САРА КХАН И СИДХАРТ ШУКЛА, КОЙТО СПОРЕД ВАС НЕ ТРЯБВА ДА ОТПАДНЕ ОТ ОНЛАЙН-СЪСТЕЗАНИЕТО В ПЕТЪК, 19 ФЕВРУАРИ, НА КРАЧКА ОТ ПОЛУФИНАЛА! ГЛАСУВАЙТЕ - ВОТЪТ Е НАПЪЛНО БЕЗПЛАТЕН, АНОНИМЕН И ПОЛОЖИТЕЛЕН!!!

Няма коментари:

Публикуване на коментар