петък, 26 февруари 2016 г.

Тина Дута се класира на трето място и грабва бронза в "Любима индийска звезда 2016"!

Петък е, 26 февруари, ден преди големия финал в първия сезон на изключително успешното онлайн-състезание "Любима латино звезда 2016", организирано от най-добрия блог за сериали и теленовели у нас СЕРИАЛИ в България!
В 18.30 часа онлайн-гласуването към финалния кръг във формата бе временно затворено, а точно преди час - в 19.00, обявихме името на този сред петимата финалисти, класирал се на пето място - Анас Рашид от "Светлината на моя живот". Половин час по-късно, в 19.30, пък стана ясно кой от останалите четирима се нарежда на четвърта позиция - Авика Гор от "Малката булка" и "Ритъмът на мечтите". Сега, половин час по-късно, точно в 20.00, идва ред да съобщим името на този сред останалите четирима, класиращ се на почетното трето място и грабващ бронза!

И така, след изключително интересно и неочаквано гласуване на финала на "Любима индийска звезда 2016", на почетното трето място в онлайн-състезанието се класира младата актриса Тина Дута! За чаровницата, позната в България чрез изключително успешната си роля в хита "Моята карма", гласуваха 20.51% от всички анонимни потребител, подкрепили своите фаворити по време на финалното гласуване. Така тя грабва бронзовия медал в първия сезон на проекта! Искрено благодарим на всички фенове на Тина, подкрепили я през изминалия сезон за активната и голяма подкрепа, която ѝ оказаха по време на всички гласувания! 

ОСТАНАХА САМО ДВАМА ФИНАЛИСТИ - ПРАТЮША БАНЕРДЖИ И САРА КХАН! ВРЕМЕ Е ДА ЗАПОЧНЕ ФИНАЛЪТ НА ФИНАЛИТЕ! ОТ ТОЗИ МОМЕНТ ДО УТРЕ, СЪБОТА (27 ФЕВРУАРИ), ЩЕ МОЖЕТЕ ЗА ПОСЛЕДНО ДА ПОДКРЕПИТЕ ТАЗИ ОТ ТЯХ, КОЯТО СПОРЕД ВАС ЗАСЛУЖАВА ДА СПЕЧЕЛИ "ЛЮБИМА ИНДИЙСКА ЗВЕЗДА 2016"! ЩЕ ИЗДАДЕМ САМО, ЧЕ В ОНЛАЙН-ГЛАСУВАНЕТО ДОСЕГА ДВЕТЕ СЪБРАХА РАВЕН БРОЙ ПОТРЕБИТЕЛСКА ПОДКРЕПА, КОЕТО ОЗНАЧАВА САМО ЕДНО - КОНКУРЕНЦИЯТА ЩЕ БЪДЕ ЖЕСТОКА! ВАЖНО Е ДА УТОЧНИМ, ЧЕ ГЛАСОВЕТЕ, ПОЛУЧИЛИ ПРАТЮША И САРА ПРЕЗ ИЗМИНАЛИТЕ ТРИ ДНИ, СЕ НУЛИРАТ И СЪСТЕЗАНИЕТО ЗА ТЯХ ЗАПОЧВА ОТНАЧАЛО! УТРЕ В 19.30 ЧАСА ГЛАСУВАНЕТО ЩЕ БЪДЕ ОКОНЧАТЕЛНО ЗАТВОРЕНО, А ТОЧНО В 20.00 ЩЕ СЪОБЩИМ ИМЕТО НА ГОЛЕМИЯ ПОБЕДИТЕЛ! ПОДКРЕПЕТЕ ТОЗИ ОТ ТЯХ, КОЙТО СПОРЕД ВАС ЗАСЛУЖАВА ДА БЪДЕ ГОЛЕМИЯТ ПОБЕДИТЕЛ - ВОТЪТ Е НАПЪЛНО БЕЗПЛАТЕН, АНОНИМЕН И ПОЛОЖИТЕЛЕН!!!

Няма коментари:

Публикуване на коментар