събота, 27 февруари 2016 г.

Пратюша Банерджи е любимата индийска звезда на България за 2016 г.!

След два месеца оспорвана надпревара между най-известните и харесвани индийски актьори в България, вече е ясно кой е големият победител в "Любима индийска звезда 2016"! И така, това е младата надежда на индийското кино, станала световно-популярна след участието си с главна роля в един от най-успешните и гледани индийски сериали "Малката булка" (Balika Vadhu), превърнал се във феномен - ПРАТЮША БАНЕРДЖИ! През изминалите 24 часа, по време на финалното гласуване в онлайн-състезанието, за нея гласуваха 55.56% от всички анонимни потребители, подкрепили своя фаворит за победата. На второ място в "Любима индийска звезда 2016", окичена със сребърен медал, остава също толкова популярната актриса от най-гледания индийски сериал у нас "Цветовете на любовта" (Sapna Babul Ka... Bidaai) - Сара Кхан, за която своя вот пък дадоха 44.44% от феновете на индийски сериали, включили се в онлайн-гласуването на финалната права. 

Вчера пък стана ясно, че Анас Рашид от "Светлината на моя живот" (Diya Aur Baati Hum) се класира на пето място, Авика Гор от "Малката булка" (Balika Vadhu) и "Ритъмът на мечтите" (Sasural Simar Ka) - на четвърто, а Тина Дута от "Моята карма" (Uttaran) - на трето! 

Благодарим от името на всички четиринадесет участници в първия сезон на онлайн-състезанието "Любима индийска звезда 2016", организирано от най-добрия блог за сериали и теленовели у нас СЕРИАЛИ в България, на всички фенове на индийското кино, които ги подкрепяха активно през изминалите два месеца! Очаквайте втория сезон на онлайн-състезанието през 2017 г.! Благодарим Ви, че бяхте с нас!

Няма коментари:

Публикуване на коментар