петък, 12 февруари 2016 г.

Сюрека Сикри е шестият елиминиран участник в "Любима индийска звезда 2016"

Петък е, 12 февруари, днес приключват шестите елиминации в онлайн-състезанието на най-добрия и най-харесван блог за сериали и теленовели у нас СЕРИАЛИ в България "Любима индийска звезда 2016", започнало преди почти месец и половина!
След изключително оспорвани шести номинации, провели се от миналия петък до вторник, през изминалите три дни имахте възможността да гласувате за този сред четиримата номинирани за изгонване участници, които събраха най-малко гласове! Кой участник получи най-малко потребителска подкрепа и се превръща в шестия отпаднал състезател във формата, а кой - най-голяма, разбирате сега!

И така, през изминалите три дни, от вторник (9 февруари), до днес, петък (12 февруари), по време на шестите елиминации в "Любима индийска звезда 2016", най-малко гласове получи индийската актриса Сюрека Сикри! За ветеранката на индийското кино, превърнала се в своеобразен феномен след участието си в тоталния хит "Малката булка" (Balika Vadhu), в който продължава да се снима и до днес, гласуваха едва 5.71% от всички анонимни потребители, подкрепили своите фаворити! Това означава, че Сюрека е шестият елиминиран участник в "Любима индийска звезда 2016" и отпада от онлайн-състезанието завинаги, тъй като за разлика от предишните ни подобни проекти "Любима латино звезда" и "Любима турска звезда", в които се провеждаха специални кръгове, след които един от отпадналите дотогава състезатели се завръщаше обратно в играта, в този нов проект такъв няма да има и всеки отпадащ участник няма да има втори шанс, което прави битката за победата доста по-жестока! Любопитно е, че Сюрека отпада от състезанието след четвъртите елиминации, на които участва, и че е първата елиминирана актриса от проекта.

Идва ред на още една изключително интересна новина от деня - време е да разберем кой от останалите трима продължаващи напред участници, които бяха номинирани за изгонване, събра най-много гласове! И така, това е индийският актьор Анас Рашид, станал изключително популярен след участието си в хита, въртящ се в момента у нас по БТВ - "Светлината на моя живот" (Diya Aur Baati Hum), за който гласуваха цели 47.14% от всички анонимни потребители, включили се в онлайн-гласуването към шестите елиминации! Това автоматично превръща Анас в шестия спасен участник в онлайн-състезанието, което означава, че той няма да се бори за оцеляването си напред през следващата седмица и няма да участва на последните седми номинации, а следователно - няма да има шанс да попадне на последните седми елиминации! На второ място остава вторият продължаващ напред участник - Пратюша Банерджи от "Малката булка" с подкрепа от 31.42%, а на трето - Тина Дута от "Моята карма" с 25.71%! Тези две актриси продължава напред, но битката за тях предстои и през предстоящата седмица! 

ОБЯВЯВАМЕ НАЧАЛОТО НА ПОСЛЕДНИТЕ СЕДМИ НОМИНАЦИИ В "ЛЮБИМА ИНДИЙСКА ЗВЕЗДА 2016", НА КОИТО ОСТАНАЛИТЕ 7 УЧАСТНИЦИ (НЕ БРОЕЙКИ СПАСЕНИЯ АНАС РАШИД) ЩЕ СЕ БОРЯТ САМОСТОЯТЕЛНО ЗА ВАШАТА ПОДКРЕПА. ВЕЧЕ МОЖЕТЕ ДА ПОДКРЕПИТЕ ТОЗИ СРЕД ТЯХ, КОЙТО СПОРЕД ВАС НЕ ТРЯБВА ДА ПОПАДНЕ НА ПОСЛЕДНИТЕ СЕДМИ ЕЛИМИНАЦИИ ВЪВ ВТОРНИК, 16 ФЕВРУАРИ! ГЛАСУВАЙТЕ - ВОТЪТ Е НАПЪЛНО БЕЗПЛАТЕН, АНОНИМЕН И ПОЛОЖИТЕЛЕН!!!

Няма коментари:

Публикуване на коментар